El club i el circuit

El Club G.A.R.C. Reus és un dels més antics de Catalunya i d'Espanya. Es va inaugurar el 25 de setembre de 1986, ja té més de 25 anys. Des d'aleshores, hem organitzat diverses curses a nivell SocialProvincialRegional i Nacional.
Logo Rc Reus
Logotip de l'Associació d'Automodelisme Ràdio Control de Reus.

El circuit està ubicat en un terreny privat a les rodalies de Reus, a pocs quilòmetres de Tarragona capital. Està al costat mateix de l'aeroport de Reus i a menys de 100 quilòmetres de l'aeroport de Barcelona.


Panoràmica Circuit Rc Reus
Vista panoràmica del circuit.

EL TRAÇAT
Disposem d’un dels circuits més grans i apreciats de tot el país. El traçat té 345 metres de corda fet amb terra vegetal compactada. Té una amplada de 4 metres en la seva secció més estreta. Compta amb vuit salts dobles, tres salts individuals, una fossa i una meseta. El circuit està ben delimitat amb gespa i tub de polietilè negre.


Diseny Circuit Rc Reus
Disseny per ordinador del traçat del circuit.

LES INSTAL·LACIONS
Tenim una caseta de cronometratge fixa, una torre de control per a 12 pilots, taules per 50 persones amb toma de 220V en cadascuna, zona de neteja amb tres mànegues amb aire comprimit i dos aixetes, un bon sistema de megafonia en tot el recinte, sistema de reg automàtic, pàrquing gran, sortides LeMans, monitor amb els resultats a boxes, tauler per penjar els resultats i bar amb barbacoa per les curses. També comptem amb l'equip humà i amb experiència per poder celebrar proves d'alt nivell.


Circuit G.A.R.C. Reus


Circuit G.A.R.C. Reus

UBICACIÓ
El circuit està situat a l’Autovia Reus-Tarragona, Km. 05 - 43204 Reus (Tarragona).