29 de gener de 2020

Classificacions finals Campionat Provincial de Tarragona 1/8 TT

Bona tarda! Aprofitem per publicar les classificacions finals del Campionat Provincial de Tarragona 1/8 TT de l'any 2019.

El campió d'aquest any ha sigut indiscutiblement Jordi Jumilla, el qual ha fet el màxim de punts possible (3200), guanyant totes les curses excepte una. En segon lloc, tenim a Miguel Ángel Cobo, que va començar la temporada amb mal peu però ha acabat aconseguint tres podis en les tres últimes curses. L'últim esglaó del podi ha estat el més disputat de tots: la lluita fratricida entre els germans Ballester que ha acabat guanyant el Quim, amb només 20 punts d'avantatge sobre el seu germà Aleix. En cinquè lloc hi trobem al joveníssim Arnau Martínez, que ha demostrat constància durant tot el campionat. En sisena posició hi trobem a ni més ni menys que a Martin Garcia, que també ha fet un molt bon paper aconseguint un podi. En setena posició, Jordi Lopez Chies, qui ha millorat molt durant el transcurs de l'any i fins i tot ha pogut obtenir el seu primer podi. En vuitena posició, Patrick Leluault, que ha obtingut tres segones posicions en les tres curses en les que ha participat. Sens dubte hagués pogut lluitar per posicions de podi en el campionat si hagués pogut participar en més curses. Finalment, en novena i desena posició hi trobem a Joan Vizcaino i a Albert Fontanet, respectivament.


Moltes felicitats a tots els finalistes i recordeu que farem l'entrega de trofeus per als 10 primers classificats a la primera cursa del Provincial d'aquest any, que serà el dia 16 de febrer a Santa Oliva!

Classificació general final del Campionat Provincial de Tarragona 1/8 TT 2019.

Cap comentari:

Publica un comentari