25 de febrer de 2018

Resultats 1a cursa Provincial de Tarragona a Santa Oliva

Avui 25 de febrer s'ha celebrat la 1a cursa del Campionat Provincial de Tarragona 1/8 TT a Santa Oliva. A primera hora regnava el fred i la humitat però al llarg de la cursa les condicions atmosfèriques han anat canviant. La temperatura ha pujat força fent que les condicions del circuit canviessin radicament. Aquest fet ha obligat els pilots a haver d'ajustar contínuament el reglatge dels seus cotxes.

En la categoria de benzina, la final ha estat molt disputada entre Patrick Leluault i Jordi Jumilla, però aquest últim ha patit una parada de motor a menys de dues voltes pel final quan anava en primera posició, i Patrick ho ha aprofitat per endur-se la la primera posició.

Pel que fa a la categoria d'elèctrics, Gerard Grau ha dominat en les tres finals, seguit de Marcos Garcia i el joveníssim Lucas Somè.
  • Categoria nitro:
1 - Patrick Leluault
2 - Jordi Jumilla
3 - Martin Garcia
Podi categoria nitro.
  • Categoria d'elèctrics
1 - Gerard Grau
2 - Marcos Garcia
3 - Lucas Somè
Podi categoria elèctrics.
Felicitats als finalistes! Recordeu que d'aquí dues setmanes es disputarà la 2a cursa del Provincial al nostre circuit de Reus. Obrirem inscripcions en breus.

En el següent enllaç a la nostra pàgina de Facebook hi podeu trobar un àlbum amb més fotos de la cursa: Àlbum de fotos 1a cursa Provincial de Tarragona 1/8 TT

Cap comentari:

Publica un comentari